OFFLINE hajó: a foglaláshoz a bérbeadó visszaigazolása szükséges (1 munkanap)!
ONLINE hajó: 2 perc alatt lefoglalható!

Tartalom

Garancia, szolgáltatás

bookaboat – Foglaljon hajót nálunk vagy iratkozzon fel heti ajánlatunkra a legjobb vitorlás és motoros ajánlatainkért

...avagy miért a bookaboat oldalon foglaljon hajót vagy jelentkezzen tanfolyamra?

Vitorlás vagy motoros hajót foglalni sok helyen lehet, miért pont itt tegye? Jogos a kérdés. Hiszünk abban, hogy érdemes nálunk böngészni és bérelni, ezért kérem olvassa végig érveinket:

GARANCIA – LEGJOBB ÁR: célunk, hogy a legjobb áron nyújtsuk a bérelhető hajókat. A teljesen online hirdetés, keresés és foglalás mögötti költségmegtakarítás lehetővé teszi, hogy a hagyományos foglalásnál jobb árat nyújtsunk. Erre garanciát is vállalunk! Amennyiben nálunk foglal vitorlás vagy motoros hajót, és a foglalását követő 5 napon belül ugyanolyan feltételekkel ugyanazt a hajót máshol olcsóbban kínáják Önnek, akkor a különbözetet visszatérítjük (természetesen kivételt képez az adott 5 napon belül induló "last minute"-típusú kedvezmény).

Számos lehetőség – áttekinthetően: célunk, hogy minél több partnerünk hajóját tegyük honlapunkon elérhetővé áttekinthető formában, hogy Önnek ne kelljen a netről összevadászni a lehetőségeket, lekérdezni az elérhető hajókat, árakat, extrákat. Akár a Balatonon, a Dunán vagy a Tisza-tavon szeretne hajózni, vitorlázni vagy akár sétahajózni, célunk a legnagyobb választási lehetőséget biztosítani. Partnereink körét éppen ezért  folyamatosan bővítjük.

Gyors, ONLINE – aktuális árak, szabad hajók: az általunk közvetített vitorlás és motoros hajók elérhetősége és árai is azonnal láthatóak. Nem kell napközben telefonon érdeklődni vagy e-mail-es válaszra akár napokat várni. Ott és akkor lehet böngészni az ajánlatok között, amikor kényelmes, és barátai véleményét is egyszerűbb egy link átküldésével megkérdezni. „Online” hajó esetén azonnal le is lehet foglalni a kiválasztott hajót, míg „offline” hajó esetén a bérbeadó visszajelzése után véglegesíthető a foglalás.

Minőség – tanuljon másoktól: a bookaboat portálon foglalt hajóbérlés vagy tanfolyam után visszajelzést adhat a kapott szolgáltatás minőségéről, ez segíti az újabb bérlőket, tanfolyamra jelentkezőket, hogy ne csak az árat, de a várható minőségről is kapjanak valós információt foglalás előtt. Mivel a szolgáltatásunk új minden téren hétről hétre bővülést fog tapasztalni.

Akciók, „last minute”: partnereink árkedvezményeiről is tájékozódhat a bookaboat portál segítségével és akár az utolsó pillanatban is foglalhat vitorlást vagy motorost kedvező áron. Regisztráljon és iratkozzon fel heti ajánlatunkra, kövessen minket facebookon vagy twitteren, hogy ne maradjon le az akciókról!

Reméljük, érveink meggyőzték, hogy nálunk foglaljon hajót, hogy feliratkozzon heti ajánlatunkra vagy legalább arra, hogy később visszanézzen oldalunkra.

Jó pihenést, jó szelet! 
Kövess magyarul: bookaboat on facebook
Follow in English: bookaboat on Twitter

Heti ajánlatokat kérek: 
Regisztrálás
Ajánlatot kérek gomb
 
 

 

ITT A NYÁR

Last minute 20-50% 

Last minute yachts

 Jó hajót időben foglaljon!

Ajánlatot kérek...

 

Mikor béreljek hajót?

 
 

Vitorlás könyvek:

 

Gyerünk vitorlázni hátlap

Megnézem!

Gyereknek, felnőttnek!