OFFLINE hajó: a foglaláshoz a bérbeadó visszaigazolása szükséges (1 munkanap)!
ONLINE hajó: 2 perc alatt lefoglalható!


2018 Július

onlineDolphin 28

Magyarország
Balaton 7 5 9 m 2 2004
Extrák
+ Fockroller+ Bimini top+ WC+ Kinti zuhany
+ Fürdőlépcső+ Hűtő+ DVD+ Skipper kérhető

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ IDŐPONTOK:Részletes leírás

Ez a hajó tetszik:

Egyenlőre 2014-es áron bérelhető az idei szezonra!

Ez a szuper Dolphin 28-as a D-26-hoz képest nagyobbnak tűnik, mint amennyi különbséget sejtet a plusz 2 lábnyi hosszúság! A hajó felszerelése nagyon kényelmes, könnyen kezelehető "jószág". A könnyű kezelhetőséget a rollgénua, kétsoros grószreff, kerekes kormány, műszerek, bimini top biztosítja. A komfortot a kikötői nap/eső ponyva, a kinti zuhany, az mp3-as rádió szolgálja. A praktikusságot pedig a konyhafelszerelés mosogatóval, gázfőzővel.

A hajó kauciója 50 000 Ft, mely hajóátvételkor készpénzben kell letenni. A bérlő számára a zárt területen egy autó ingyenes parkolása van biztosítva. A hajóba való bepakolást kis kerekes kocsik segítik elő (melyek általában a büfé mellett találhatóak).

A kikötőt egy csöndes, tágas park övezi, melyben elszórva játszóterek, sétautak, sekélyvizű strand, büfék találhatóak. A mólók el vannak zárva a strandoló közönségtől, így szélcsendes időben is fel tudja magát találni a társaság apraja-nagyja, hiszen könnyen talál árnyat adó nagy fa töváben olvasásra alkalmas csendes zugot, vagy tollaslabdázni alkalmas füves területet, vagy éppen görkorcsolyázni vagy rollerezni alkalamas kisutakat is.

Széchenyi Pihenő Kártya felhasználható a hajó bérléséhez, de igény esetén kérjük, telefonáljon (+ 36 20 469 2990) vagy írjon (info@bookaboat.hu).

Feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.
 
Kövess magyarul: bookaboat on facebook
Follow in English: bookaboat on Twitter

Heti ajánlatokat kérek: 
Regisztrálás
Ajánlatot kérek gomb
 
 

 

ITT A NYÁR

Last minute 20-50% 

Last minute yachts

 Jó hajót időben foglaljon!

Ajánlatot kérek...

 

Mikor béreljek hajót?

 
 

Vitorlás könyvek:

 

Gyerünk vitorlázni hátlap

Megnézem!

Gyereknek, felnőttnek!